Restaurant, Bowling, Sportcafé

Locatie

Wanroijseweg 95
5454 GZ Sint Hubert

Openingstijden

Donderdag / Vrijdag: 12.00 – 22.00
Zaterdag: 12.00 – 23.00
Zondag: 12.00 – 22.00

a

Restaurant

Bourgondisch genieten

Gezellig restaurant

Nabij de bossen van St. Hubert en Mill ligt Villa Erica. Het klassieke pand is recentelijk gemoderniseerd. En niet alleen het pand, want de kaart bestaat uit hedendaagse gerechten, geïnspireerd door streekproducten uit de omgeving.

Op het terras kun je vrijwel de gehele dag genieten van zon en de groene en levendige omgeving. Recentelijk is de tuin ingericht voor evenementen en kinderen, die zichzelf kunnen vermaken terwijl je op het terras zit.

Uit eten in St. Hubert en Mill

Het restaurant voert een nieuwe kaart met lokale producten. De Brabantse gastvrijheid zorgt ervoor dat je bourgondisch geniet op elk moment van de dag.

De streekproducten zijn ook doorgevoerd op de drankkaart, zo kun je bij ons genieten van wijn uit de regio en kun je gerechten combineren met smaakvolle streekbieren. Ook voor een feestelijke gelegenheid kun je een reservering maken.

Een eventuele high-tea, bierproeverij of high wine is te boeken bij onze arrangementen. Heb jij speciale wensen? Neem dan contact met ons op zodat je jouw wensen kunnen bespreken en samen een beleving op maat kunnen creëren.

Vergaderen en feest

Restaurant Erica is bij uitstek een bijzondere feestlocatie. De diverse prachtige ruimtes zijn perfect voor een (trouw)feest of borrel. Groot of klein gezelschap, Restaurant Erica verzorgt jouw feest tot in de puntjes.

Over ons

Het team

Chef-kok Gerwin Wolvers runt met Marco Horsten en collega’s het restaurant en de bowling.