Restaurant

Heerlijk gastvrij nabij de heide tussen Mill en St. Hubert

Heerlijk gastvrij

Gezellig restaurant

Nabij de bossen van St. Hubert en Mill ligt Villa Erica. Het klassieke pand wordt stap voor stap gemoderniseerd. De keuken werkt graag met streekproducten uit het seizoen, die de basis vormen voor verrassende en wisselende (internationale) gerechten en klassiekers met pure smaken. 

Naast een gezellig restaurant hebben we een ruim opgezet terras waar u vrijwel de gehele dag kunt genieten van zon en de groene en levendige omgeving.

Gehaktballen bij Villa Erica

Heerlijk gastvrij

Lunch, borrel en diner

De internationale keuken is een inspiratiebron voor de keukenbrigade, die graag werkt met producten uit het seizoen en de streek. Naast à la carte staan we ook bekend om onze combinatie menu’s, groeps arrangementen en business (lunch)menu.

Pannenkoeken zijn te bestellen voor lunch en diner. Natuurlijk hebben we ook een zeer goede kaart voor onze allerjongste gasten. 

 

Lunch

Restaurant Erica is een geliefde locatie voor (zakelijke) lunches. Met chef Gerwin Wolvers en zijn team heeft Erica een enthousiaste en ervaren keukenbrigade, die met veel passie gerechten met pure ingrediënten bereidt.

Vergaderen en Feest

Restaurant Erica is bij uitstek een bijzondere feestlocatie. De diverse prachtige ruimtes zijn perfect voor een (trouw)feest of borrel. Groot of klein gezelschap, Restaurant Ericaverzorgt uw feest tot in de puntjes.

Diner en Pannenkoeken

De internationale keuken is een inspiratiebron voor de keukenbrigade, die graag werkt met producten uit het seizoen en de streek. Tevens staan we bekend om onze klassiekers en gezelligheid.

Over ons

Uit eten in St. Hubert en Mill

Naast à la carte gerechten bieden wij ook menu’s aan in verschillende gangen. Kortom: uit eten bij Restaurant Erica in St. Hubert en Mill staat garant voor een heerlijke culinaire beleving.

Bij een lunch of diner mag een goed glas wijn niet ontbreken. Naast lekker eten, kunt u bij Restaurant Erica ook genieten van heerlijke wijnen. Ons team vertelt u graag meer over onze wijnen.

Heeft u dieetwensen of wilt u graag glutenvrij eten? Wij houden graag van tevoren rekening met uw specifieke wensen..

Reserveer nu!

Wij bieden gerechten voor ieder wat wilt voor alle leeftijden. Ook kinderen zijn van harte welkom. Met kleurplaten, een speelhoek en spelletjes zullen ook zij een leuke tijd hebben bij Erica. 

Neem contact op