Bowling: Woensdag t/m Zondag op reservering 

DE LEKKERSTE GERECHTEN, DE BESTE PLAATSEN

Kom gezellig eten bij ons in het restaurant of kom langs bij ons in het café. Wij beschikken over grote schermen voor de allerbeste sportwedstrijden zoals voetbal en formule 1!

Uit eten in St. Hubert en Mill

Nabij de bossen van St. Hubert en Mill ligt Villa Erica. Het klassieke pand is recentelijk gemoderniseerd. En niet alleen het pand, want de kaart bestaat uit hedendaagse gerechten, geïnspireerd door streekproducten uit de omgeving.

Op het terras kun je vrijwel de gehele dag genieten van zon en de groene en levendige omgeving. Recentelijk is de tuin ingericht voor evenementen en kinderen, die zichzelf kunnen vermaken terwijl je op het terras zit.

Lekkerste gerechten

Het restaurant voert een nieuwe kaart met lokale producten. De Brabantse gastvrijheid zorgt ervoor dat je bourgondisch geniet op elk moment van de dag.

Bier en wijn

De streekproducten vind je ook op de drankkaart. zo kun je bij ons genieten van wijn uit de regio en kun je gerechten combineren met smaakvolle streekbieren.

Grote schermen

Welkom in onze sportsbar. Wij zorgen voor de wedstrijden op grote schermen, een airhockey- en voetbal tafel. Maak een keuze van de cafékaart voor een goede maaltijd. 

De leukste tijd beleef je in ons sportcafé

Met onze 8 bowlingbanen bieden wij de mogelijkheid om gezellig met jouw gezelschap een sportieve activiteit te ondernemen. Onze bowling menukaart maakt onze Bowling extra bijzonder. Deze is geïnspireerd door het restaurant van Villa Erica, waardoor je heerlijk bourgondisch kunt genieten van al onze gerechten en dranken; tijdens, voor of na het bowlen!

Iets te vieren?

Wij bieden een aantal leuke combideals, maar ons sportcafé is ook af te huren voor feesten en partijen. Graag komen we met je in contact!

Sponsor

Als lid van de gesponsorde club krijg je bij het laten zien van je spelerspas 10% korting! Wil jij dat wij jouw club ook sponsoren? Neem contact met ons op!

Sportcafe aanvragen

Iets te vieren of wil jij je naam binden aan ons? Laat het ons dan weten via dit aanvraagformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.